Om politisk styring av skolens kunnskapsinnhold

Plakautstilling på NTNU: Flere timer – mer læring?

3. oktober åpner en plakatutstilling med forskning fra lærerutdanninga i Trondheim. Jeg er så heldig å stille ut en plakat om timetallsendringene fra 1990 til 2008. Plakaten baserer seg på forskningsartikkelen “På skuldrene til de minste: timefordeling som verktøy for å skape framtida” i Nytt norsk tidsskrift.

Plakatutstillinga er en del av jubileumsuka Lærekraft 100 år som foregår på flere av NTNUs campuser. Uka markerer lærerutdanninga i Trondheims hundreårsjubileum. Min plakat henger på Dragvoll og Kalvskinnet. Se her for en oversikt over alt som skjer under jubileumsuka.


2 responses to “Plakautstilling på NTNU: Flere timer – mer læring?”

Synspunkt eller innspill? Legg igjen en kommentar%d bloggers like this: